Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ



ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2011

  Την Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του 3ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου Γλυφάδας. Σιγά -σιγά  κατέφθασαν στο χώρο του σχολείου πολλά παιδιά και γονείς. Στην αρχή  επικεντρώσανε το ενδιαφέρον τους στα εκθέματα ζωγραφικής και στην συνέχεια στην Τεχνολογία που είχαν δημιουργήσει ή κατασκευάσει οι μαθητές με πολλή μεράκι.  Παράλληλα τα παιδιά της ρομποτικής έκαναν επιδειξη των προγραμματισμένων ικανοτήτων των ρομπότ τους.
  Τη γιορτή παρουσίασαν δύο παιδιά της Τρίτης Λυκείου , ο μαθητής Γαλανάκης Ιωάννης και η μαθήτρια  Κωνσταντίνα Στάμκου.
Οι Διευθυντές του  Γυμνασίου και του Λυκείου  αποχαιρέτησαν τους τελειόφοιτους και τους ευχήθηκαν καλή πρόοδο  και καλή σταδιοδρομία. Με παρόμοιες ευχές αποχαιρέτησαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων.
Στη συνέχεια βραβεύτηκε  για το ταλέντο του  και την επιτυχημένη πορεία του στο ποδόσφαιρο ο μαθητής  Γιώργος Μαρινάκης καθώς και η μαθήτρια  Ηλιάνα Σουλιντζή  για την διάκριση της στην ιστιοπλοία.
  Άφθονη διασκέδαση μας προσέφεραν οι μαθητές του λυκείου οι οποίοι μας έδειξαν τις ικανότητές τους στο μπάσκετ.  Επίσης εντυπωσιακός ήταν ο χορός των δύο μαθητριών του λυκείου.
Λίγο πριν την λήξη η μαθήτρια Ηλιάνα Σουλιντζή μας έδειξε τις φωνητικές  και στιχουργικές της ικανότητες  μοιράζοντας μαζί μας το τραγούδι που είχε γράψει για την αποφοίτησή της από το 3ο Λύκειο.
Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα αναμνηστικά στους μαθητές της τρίτης Γυμνασίου ενώ το λόγο πήρε η μαθήτρια  Ιωάννα Καρκάνη, η οποία μας μίλησε για τις εμπειρίες της σε όλο το γυμνάσιο.  Τελευταία μοιράστηκαν και τα αναμνηστικά των τελειόφοιτων τα οποία συνοδεύονταν με ένα τριαντάφυλλο .
 Μετά τη λήξη της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές για όλους τους μαθητές  , τους καθηγητές και τους γονείς.  Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από όλους τους φόρείς του γυμνασίου και του λυκείου, από τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές, με σκοπό να αφήσει στα τελειόφοιτα παιδιά υπέροχες  αναμνήσεις από τη σχολική τους ζωή .
ΜΑΡΙΑ - ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου