Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

"ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ"


ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μετακόμισε ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ μαζί με το αρχείο του σε νέα διεύθυνση. Βρισκόμαστε στο: http://to-dialeimma2.blogspot.gr/ Φιλοξενούμαστε στο Σχολικό δίκτυο το οποίο μας προσφέρει περισσότερη χωρητικότητα  για να καλύπτουμε την απρόσκοπτη καθημερινή επικοινωνία μας. Επί πλέον έχουμε και νέες δυνατότητες που κάνουν την ιστοσελίδα πιο λειτουργική, που με τον καιρό θα γίνουν πιο εμφανείς!
Σημαντική η βοήθεια της μαθήτριας του λυκείου Ιωάννας Καρκάνη και του μαθητή του γυμνασίου Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου, στην αλλαγή που έγινε. 
Η ύλη  από σήμερα ακολουθεί τον προγραμματισμό της και με την ευχή τα απρόοπτα να γίνουν πιο διαχειρίσιμα   

1 σχόλια:

Unknown είπε...

«Executive Diploma in International Hotel & Tourism Management»
στο CARIERRA Γλυφάδας!

Το Carierra Business & Computing School (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «ΔΥΟ»), φορέας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με περισσότερα από 30 χρόνια πείρας στην ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση, σε συνεργασία με το London Center of Management, απευθύνεται σε όσους εργάζονται -ή επιθυμούν να εργαστούν- σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον με διεθνείς επαγγελματικές προοπτικές, όπως είναι ο κλάδος του Τουρισμού, προσφέροντας το ετήσιο πιστοποιημένο πρόγραμμα «Executive Diploma in International Hotel & Tourism Management».

Τo Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΔΥΟ» CARIERRA στη Γλυφάδα, φέρει σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα το κύρος και την αξιοπιστία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, παρέχοντας σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να καταρτιστούν ή να μετεκπαιδευτούν, τις εξής δυνατότητες:
• Να βελτιώσουν την ικανότητα προσαρμογής τους στις νέες, άκρως ανταγωνιστικές, συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά εργασίας
• Να αναβαθμίσουν και να εμπλουτίσουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και δεξιότητες
• Να επαναπροσανατολίσουν το ενδιαφέρον τους αναφορικά με το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν, ιδιαίτερα όσοι πλήττονται από την ανεργία ή βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο στη σταδιοδρομία τους

Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές:

CARΙΕRRA (ΚΔΒΜ2) –ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ
Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου (Στάση Καράγιωργα)
Τηλ. 2109640117 – 2109606008
www.carierra.gr

Δημοσίευση σχολίου