Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ 1979


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ


Η Γ' Λυκείου σε αναμνηστική φωτογραφία μετά την επιστροφή της από την πενταήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα, την Άνοιξη του 1979. Το σχολείο που απεικονίζεται είναι το 3ο Γυμνάσιο που τότε συστέγαζε το γυμνάσιο και το λύκειο Τερψιθέας όπως ονομαζόντουσαν.
Η φωτογραφία προέρχεται από το αρχείο του καθηγητή του σχολείου μας Νικολάου Σταθογιαννάκη ο οποίος είναι ο τέταρτος  όρθιος από αριστερά.
Για να ολοκληρωθεί η παρουσίαση της φωτογραφίας χρειάζεται να γίνει και η καταγραφή των ονομάτων των μαθητών, όποιος τα γνωρίζει τον περιμένουμε...

ΥΓ. Η ιστοσελίδα προσκαλεί όσους διαθέτουν παλαιό φωτογραφικό (και όχι μόνο) υλικό από το σχολείο, την Τερψιθέα και την Γλυφάδα γενικότερα να μας το δανείσουν, για να το δημοσιεύσουμε. Να γνωρίσουμε και να συνθέσουμε την τοπική μας ιστορία.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ti kala xronia tote! Merika paidia apo tin foto kaname parea tote an kai egw eimai apofoitos tou 1978. Eyxomai na einai kala oloi tous.
Yperoxes anamniseis!
Me filikous xairetismous.
Dimitris Christopoulos
1978 (praktiko)

ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ είπε...

Δημήτρη Καλημέρα και Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου!
Χαιρόμαστε για την επικοινωνία σου με την ιστοσελίδα του σχολείου μας. Επιθυμούμε η συνεργασία του αναγνώστη να εξελιχθεί και σε συνεργάτη.
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία αναζητούμε τα ονόματα των παιδιών και όσα γνωρίζεις στείλε τα μας.
Μας ενδιαφέρει όσοι διαθέτουν παλαιό φωτογραφικό (και όχι μόνο) υλικό από το σχολείο, την Τερψιθέα και την Γλυφάδα γενικότερα να μας το δανείσουν, για να το δημοσιεύσουμε. Να γνωρίσουμε και να συνθέσουμε την τοπική μας ιστορία.
Περιμένουμε την συνεργασία σου!

Δημοσίευση σχολίου