Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ;



ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Εξασφαλίσαμε την άδεια να δημασιεύουμε τα ενημερωτικά φυλλάδια της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (β' Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Νοσοκομείο Παιδων "Π. και Α. Κυριακού"). Τα έντυπα αυτά προσεγγίζουν  ιατρικά θέματα που απασχολούν τους εφήβους με υπεύθυνο  και ελκυστικό τρόπο. Πρώτο θέμα οι ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ όπως είναι η βουλημία και η ανορεξία. Επιπλέον υπάρχει τηλεφωνικός αριθμός στον οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν και να κλείσουν συνάντηση με την Μ.Ε.Υ. η οποία είναι δωρεάν και δεν περιορίζεται μονο στο συγκεκριμένο θέμα άλλά για οτιδήποτε απασχολεί την υγεία του εφήβου.








4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Poli kalo k xrisimo!

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw xrisimo..eidika stis meres mas...h ka8hmerinh askhsh einai poli xrisimh..idietera sthn efivikh hlika...se sundiasmo me thn swsth diatrofh

Ανώνυμος είπε...

uparxei pi8anothta sto kilikio tou sxoleiou na uparksoun...trofes plousies se energia...kai prwteines para ta shmerina junk food?
ka8ws epishs...kai ananewmenh xrish tou gymnastiriou sto sxoleio mas?

Ανώνυμος είπε...

ενα θεμα που τα τελευταια χρονια μασ απασχολει ΠΟΛΥ...!!!!!ΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ..!!!!

Δημοσίευση σχολίου