Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ



ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ), σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, μας καλούν την Κυριακή 7 Μαρτίου  και ώρα 10.00 να φυτεύσουμε 15.000 δενδρύλλια, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας του Δήμου μας.
Η περιοχή του Προφήτη Ηλία έχει καεί δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2006 και η δεύτερη τον Ιούλιο του 2009.
Συμμετέχουν ο Δήμος Γλυφάδας, οι εθελοντές δασοπροστασίας του Δήμου, φορείς, σωματεία και μαθητές των σχολείων όλων των βαθμίδων.
Η προσωπική παρουσία  μας κρίνεται απαραίτητη για να πρασινίσουμε πάλι και αυτή την πλευρά του Υμηττού μας. Ας μην λείψει κανείς!
Σημεία Συνάντησης:
1. Θέση Πατητήρι. Φτάνουμε εκεί από την κεντρική λεωφόρο Γεννηματά της Γλυφάδας και από τους δρόμους Αθανάτου, Νυμφών, Πριγκιποννήσων, Αγίου Νεκταρίου και Κομνηνών.
2. Θέση Δεξαμενή: Φτάνουμε εκεί από τις οδούς Ιονος Δραγούμη και Προφήτη Ηλία της Γλυφάδας.
Υπάρχουν θέσεις στάθμευσης και στα δύο σημεία συνάντησης.
Εναλλακτικά για όσους θέλουν να μετακινηθούν με τα μέσα μεταφοράς, υπάρχουν τρεις λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ που κάνουν στάση κοντά στη Θέση Πατητήρι.
* Το λεωφορείο 124 Άγιος Τρύφωνας και ξεκινά από την πλατεία της Γλυφάδας.
* Το λεωφορείο Α4 που ξεκινά από την οδό Ακαδημίας.

* Το λεωφορείο Β1 που ξεκινά από Ακτή Ξαβερίου στον Πειραιά.







1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na pame riiii

Δημοσίευση σχολίου