Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Paint NET για WINDOWS


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Paint.NET είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα  και για πολλούς λόγους δεν πρέπει να λείπει από κανένα υπολογιστή.

Είμαστε στην εποχή όπου η ψηφιακή φωτογραφία έχει πλημμυρίσει όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωής.  Πολλοί άνθρωποι βγάζουν  φωτογραφίες με τη ψηφιακή  φωτογραφική μηχανή, με το κινητό και με διάφορα άλλα gadgets.  Καλές όλες αυτές οι φωτογραφίες αλλά σε πολλές από αυτές υπάρχει η ανάγκη επεξεργασίας, όπως ρύθμιση φωτεινότητας ,αφαίρεση κόκκινου ματιού, αφαίρεση θορύβου, προσθήκη εφέ , μέθοδοι επεξεργασίας, που  κάνουν τις αγαπημένες μας φωτογραφίες να φαίνονται επαγγελματικές.

 Το Paint.NET είναι ένα  δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας &φωτογραφίας αποκλειστικά για τα Windows. Διαθέτει ένα πολύ όμορφο, πρωτότυπο και φιλικό περιβάλλον εργασίας. Μια ενεργή και διαρκώς αναπτυσσόμενη online κοινότητα παρέχει υποστήριξη, βοήθεια βήμα προς βήμα, και πολλά πρόσθετα που μπορείτε να εγκαταστήσετε πάνω στο Paint.NET.

Το Paint.ΝΕΤ έφτασε σε σημείο να συγκρίνεται με άλλα παρόμοια ισχυρά προγράμματα όπως το Adobe Photoshop, το Corel Paint Shop Pro, το Microsoft Photo Editor και το GIMP. .Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο αν το εγκαταστήσετε πολύ δύσκολα θα το αποχωριστείτε και πολύ εύκολα θα το χρησιμοποιείτε για να κάνετε τις εργασίες σας.

Παρόλο που το Paint.NET έχει τόσες πολλές δυνατότητες και εργαλεία, το αρχείο που θα κατεβάσετε είναι μόνο 1,6MB και η τελική του εγκατάσταση δεν ξεπερνά τα 11MB! Αποτελεί must-have για να το έχετε πάντα στο USB stick μαζί σας.

Για να το κατεβάσετε πάτε εδώ: http://www.getpaint.net/


Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραίο πρόγραμμα!θα το κατευάσω σίγουρα!και συγχαρητήρια στον Ζαφειρόπουλο!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παναγιώτη! ωραίο πρόγραμμα!

Δημοσίευση σχολίου