Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

PICASA 3.8


ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το Picasa είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας και ταξινόμησης φωτογραφιών που θα σας ενθουσιάσει. Μπορείτε να οργανώσετε άριστα τις φωτογραφίες σας, ενώ οι πολλές επιλογές του για επεξεργασία φωτογραφίας με λίγα κλικ, το κατατάσσουν στα κορυφαία του είδους. Μπορείτε μέχρι και να φτιάξετε video-παρουσίαση φωτογραφιών!

Επεξεργασία έως την τελειότητα
Βελτιώστε σχεδόν κάθε εικόνα με  διορθώσεις που γίνονται με ένα κλικ του Picasa για συνηθισμένα προβλήματα, όπως τα κόκκινα μάτια, το χρώμα και ο φωτισμός,να τις ευθυγραμμίσετε, να  περικόψετε ή να αφαιρέσετε μέρος της φωτογραφίας σας . Ή χρησιμοποιήστε ρυθμίσεις και εφέ, για να κάνετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας να φαίνονται ακόμη πιο καλές.

Δημιουργήστε
Χρησιμοποιήστε το Picasa, για να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε όμορφα φωτογραφικά κολάζ, να δημιουργήσετε αστεία βίντεο με διαφάνειες, να προσθέσετε κείμενο στις φωτογραφίες ή να προβάλλετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στην επιφάνεια εργασίας ή την προφύλαξη οθόνης. 

Κοινή χρήση με απλό τρόπο
Δημοσιεύστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στο διαδίκτυο με ένα κλικ. Δημιουργήστε εκπληκτικά διαδικτυακά λευκώματα με φωτογραφίες, για να τα μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας ή δημόσια λευκώματα, ανοιχτά σε ολόκληρο τον κόσμο. Να λανβάνετε ειδοποιήσεις όταν οι "Αγαπημένοι" χρήστες σας δημοσιεύουν νέες φωτογραφίες.  



Για να κατευάσετε το πρόγραμμα πατήστε εδώ:http://picasa.google.com/
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος



 
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ! ΚΑΝΕ ΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΟ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΠΑΙΣΙΟ! ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

GAMER είπε...

ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ !ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΣΥ ΒΑΛΕ ΕΣΥ!ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

Δημοσίευση σχολίου