Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ


ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009-2010

Tη γιορτή αποφοίτησης πραγματοποίησε το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας στις 23 Ιουνίου, μια γιορτή για τον αποχαιρετισμό όλων των παιδιών για το καλοκαίρι και κυρίως της τρίτης τάξης που φεύγει οριστικά από το γυμνάσιο. Μια γιορτή με πολλή μουσική και αρκετό κέφι απ’ όλους έλαβε χώρα στην αυλή του σχολείου μας, μετά τις αγχογόνες εξετάσεις του Ιουνίου. Δώρο και προπομπός για το καλοκαίρι, το καλοκαίρι που φαντάζει στα μυαλά όλων μας υπέροχο.

Οι παρευρισκόμενοι καθηγητές, γονείς και μαθητές είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εκθέσεις ζωγραφικής και τεχνολογίας. Στο εργαστήριο της φυσικοχημείας εκτέθηκαν οι εργασίες της περιβαλλοντικής ομάδας, που είχε την ευκαιρία να ευαισθητοποιηθεί σε θέματα που αφορούν την μόλυνση του θαλασσίου περιβάλλοντος και τις επιπτώσεις του στην ζωή μας. Υπήρχε και το φωτογραφικό υλικό που είχαμε συλλέξει από τις περιβαλλοντικές εκδρομές.

Η θεατρική ομάδα του σχολείου παρουσίασε απόσπασμα από τον ‘Πλούτο’ του Αριστοφάνη. Εξαίρετη «πρόσκληση» για την παράσταση που θα δώσει…

Στη συνεχεία οι διευθυντές του γυμνασίου και του λυκείου, οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων των δύο σχολείων, δύο μαθητές, από το λύκειο και το γυμνάσιο, εξέφρασαν τις απόψεις τους. Αναφέρθηκαν στο σχολείο, στην σχολική ζωή, στα παιδιά που «φεύγουν»…!

Δόθηκαν αναμνηστικά στους μαθητές της τρίτης τάξης. Το χορευτικό παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από πολλά μέρη της πατρίδας μας. Υπήρχε μέριμνα για μεζέδες και αναψυκτικά. Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα που προσφερόταν για χορό στον οποίο συμμετείχαν κεφάτοι μαθητές, γονείς και καθηγητές.

Όλοι ήταν πρόσχαροι και σε καλή διάθεση δείχνοντας ανακουφισμένοι από το στρες της καθημερινότητας. Από παντού ακούγονταν γέλια και χαρούμενες φωνές προσθέτοντας ένα αίσθημα συμπάθειας και χαράς σε όλη την ατμόσφαιρα!

Και του χρόνου...

ΩΡΑΙΟΖΗΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΕΓΟΥ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ- ΖΕΒΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ- ΛΙΤΟΥ ΝΙΚΗ

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου