Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

UNICEF


Μεγάλο Bazaar και έκθεση φωτογραφίας για την Κρίση στο Κέρας της Αφρικής


Τα σχολεία ανοίγουν και η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της, μικρούς και μεγάλους, να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα που θα μετατραπούν σε πολύτιμη βοήθεια για τα πιο περιθωριοποιημένα και ευάλωτα παιδιά στον κόσμο που στερούνται τη στέγη, το φαγητό, το νερό, το σχολείο.
Η εκστρατεία ξεκινά τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με ένα μεγάλο bazaar στο Μετρό στο Σύνταγμα. Για 3 ημέρες, μέχρι και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, η UNICEF προσκαλεί τους φίλους των παιδιών να επισκεφθούν το bazaar με την πλήρη συλλογή των σχολικών της ειδών για το 2011 και να επιλέξουν τα σχολικά τους, που θα φέρουν χαμόγελο στα παιδιά.
Ο επισκέπτης έχει στη διάθεσή του να επιλέξει μέσα από μια υπέροχη συλλογή από ποιοτικά τετράδια όλων των τύπων, σχολικές τσάντες και σακίδια, κασετίνες, μπλοκ ζωγραφικής, ντοσιέ με λάστιχο και κουμπί, σημειωματάρια, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολύβια και μολυβοθήκες, γραφική ύλη, νέα βιβλία για τα παιδιά από γνωστούς εκδοτικούς οίκους, αλλά και πλήθος άλλα ξεχωριστά είδη και δώρα για μικρούς και μεγάλους.
Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί μεγάλη Έκθεση Φωτογραφίας από επώνυμους φωτογράφους της UNICEF με εικόνες από την τρέχουσα Κρίση στο Κέρας της Αφρικής, όπου η UNICEF βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών προσπαθώντας να τα σώσει από τον υποσιτισμό και να τα στείλει στο σχολείο. Μόνο στη νότια Σομαλία η UNICEF υποστηρίζει 155 ειδικά σχολεία για 37.000 προσφυγόπουλα και σχεδιάζει να εντάξει επιπλέον 300.000 παιδιά. 

Σε όλο τον κόσμο, περίπου 67 εκατομμύρια παιδιά βρίσκονται εκτός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, το 53% από αυτά κορίτσια. Όλα τα έσοδα από την πώληση των σχολικών ειδών και δώρων της UNICEF μετατρέπονται σε βοήθεια για τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Προτεραιότητα αποτελεί για τη UNICEF η συνέχιση του σχολείου για τα παιδιά σε περιπτώσεις ανθρωπιστικών κρίσεων και φυσικών καταστροφών.
Τα τετράδια της UNICEF διατίθενται επίσης και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών:Αγροτική, Geniki Bank, Citibank, Εμπορική, Κύπρου και Πειραιώς. Επίσης, στα ΕΛΤΑ.
Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες: 
- Στο 801 500 12345 όλο το 24ωρο 

Τα σχολικά είδη  διατίθενται επίσης και από τα περίπτερα της UNISEF το πλησιέστερο στην περιοχή μας είναι στην Γλυφάδα- Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου