Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010


 Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου



Η 3η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου στην οποία συμμετέχουν 75 εκδότες,  θα λειτουργεί από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO (Λεωφ. Κηφισίας 39) στο Μαρούσι και η είσοδος είναι ελεύθερη. 



Παράλληλα, οργανώνονται 142 παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν θέατρο και μουσική, αφηγήσεις παραμυθιών, εργαστήρια με εικονογράφους, συναντήσεις με  Έλληνες αλλά και Γάλλους συγγραφείς, μιας και η τιμώμενη χώρα της έκθεσης είναι φέτος η Γαλλία. Για τον σκοπό αυτό έχουν προσκληθεί 10 Γάλλοι συγγραφείς και σκιτσογράφοι.

 Πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της έκθεσης υπάρχει και  με την δημόσια συγκοινωνία. Με τα τρένα του ΗΣΑΠ κατεβαίνετε στον σταθμό του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και συνεχίζετε με δωρεάν μεταφορά  από τη Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου Νο 10. Με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, "550 Π. Φάληρο-Κηφισιά" στάση HELEXPO και  "Χ14 / Express Σύνταγμα – ΟΑΚΑ" στάση ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.





1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ek8eseis paixnidiwn dn uparxoun????ta vivlia tou sxoleiou dn einai arketa??? prepei na me phgainoun kai se ek8eseis sthn allh akrh tou kosmou? grrrrrrrrrrrrrrrr

Δημοσίευση σχολίου