Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

12ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ

Η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών προκρυξε τον 12ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για το έτος 2010. Απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης Γυμνασίου και όλων των τάξεων Γενικών Λυκείων, ΕΠΑ.Λ και ΕΠΑ.Σ της χώρας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές  με ένα ποίημα ή ένα διήγημα ή και τα δύο, με ελεύθερο θέμα.

  • Αποκλύονται μόνον όσοι πήραν Α΄ Βραβείο ποιήματος ή διηγήματος κατά τα έτη 2008 και 2009.

  • Τα ποιήματα δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους τριάντα (30) στίχους και τα διηγήματα τις πέντε (5) σελίδες. 

  • Κάθε έργο υποβάλλεται σε πέντε (5) δακτυλογραφημένα αντίτυπα, με το ψευδώνυμο του συμμετέχοντα στο πάνω δεξιό μέρος της σελίδας. Το ψευδώνυμο  πρέπει να είναι μονολεκτικό και γραμμένο ελληνικά. Π.χ. Νεφέλη, Δαναός, Αλκαίος, Αγέρι, Δανάη, Σαπφώ, Νεκτάριος, Απόλλων, Αίολος, κ.α. 

  • Το ονοματεπώνυμο του μαθητή, η διεύθυνση κατοικίας του, το τηλέφωνό του καθώς και τα πλήρη στοιχεία του σχολείου του θα πρέπει να βρίσκονται σε κλειστό μικρότερο φάκελο, που εξωτερικά θα έχει μόνο το ψευδώνυμό του.

Τα κείμενα πρέπει να αποσταλούν σε απλούς φακέλους είτε από τις Διευθύνσεις των σχολείων, είτε απευθείας έως τις 15 Μαρτίου , στη διεύθυνση : Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, οδός Γερανίου 41 (2ος όροφος), Τ.Κ. 104 31 Αθήνα (τηλέφωνο: 210- 330 25 50). Μέσα στο φάκελο αποστολής πρέπει να είναι και ο μικρότερος φάκελος με τα πραγματικά στοιχεία του μαθητή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου