Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ


 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗ Β'μέρος
  
Η περιβαλλοντική  είναι μία στάση ζωής και αφορά την προσφορά βοήθειας προς στη φύση.  Μέσα από αυτή δίνεται η  ευκαιρία  να μειωθεί το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους ανθρώπους και το φυσικό περιβάλλον!      
  Μέλος της περιβαλλοντικής  ομάδας θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ο ενθουσιασμός και η χαρά που δείχνουν τα μέλη της ομάδας. 

Κάθε Δευτέρα μόλις έρχεται η τελευταία ώρα ανυπομονούμε να τελειώσει για να πάρουμε τα φτυάρια μας και να πιάσουμε δουλειά. Όπως πάντα μια συντονισμένη ομάδα λειτουργεί καλύτερα απ’ότι ένα άτομο. Έτσι άλλοι ποτίζουν, άλλοι φυτεύουν και άλλοι σκάβουν. Επίσης μέσω της περιβαλλοντικής ομάδας κάνουμε νέες γνωριμίες. Προσωπικά, γνώρισα τρία παιδιά με τα οποία δεν είχα φανταστεί ποτέ πως θα μπορούσαμε να κάνουμε παρέα.  
  Ας μην ξεχνάμε και την προσφορά παλαιών μαθητών του σχολείου μας. Πρόσφατα ένας παλιός μαθητής, ο Δημήτρης Αλεβίζος, βοήθησε στην περίφραξη του χώρου, για προστασία των καλλιεργειών μας και οριοθέτηση του κήπου.
 Έτσι λοιπόν ας μην αφήνουμε τις ψυχές μας εκτεθειμένες σ’ αυτά που μας προβάλουν και μας απομακρύνουν από τη φύση... για ένα καλύτερο μέλλον!



ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΓΙΑΜΑΙΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου