Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ "Σύνταγμα"



 bazaar με  έκθεση φωτογραφίας 

Η UNICEF προσκαλεί τους φίλους των παιδιών, μικρούς και μεγάλους, στο μεγάλο της γιορτινό bazaar που διοργανώνει με την ευκαιρία εορτών των Χριστουγέννων στο οποίο θα διατίθεται ολόκληρη η Χειμωνιάτικη Συλλογή Ειδών και Δώρων της UNICEF 2011-2012.
Το bazaar ξεκίνησε στις 9 το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, στο σταθμό του Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και θα λειτουργήσει μέχρι και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ.
Οι πρωτότυπες ιδέες δώρων της UNICEF περιλαμβάνουν εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όλα σε άριστη ποιότητα. Επιπλέον εκπαιδευτικά, συλλεκτικά και χειροποίητα είδη που μπορούν να συνοδεύσουν τις ευχές σας, παιχνίδια, διακοσμητικά, ημερολόγια, φούτερ, κασκόλ, κεριά, στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, γούρια και διακοσμητικά ρόδια και άλλα αγαπημένα προϊόντα της UNICEF.
Ο γύπας περιμένει το ετοιμοθάνατο
παιδί να ξεψυχήσει ...
Στο χώρο της εκδήλωσης παρουσιάζεται επίσης μεγάλη Έκθεση Φωτογραφίας της UNICEF με κεντρικό θέμα την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών σε όλο τον κόσμο καθώς και ντοκουμέντα από τις σωτήριες παρεμβάσεις της οργάνωσης για την προστασία των παιδιών στο Κέρας της Αφρικής.
Τα έσοδα από το bazaar θα ενισχύσουν τα προγράμματα της UNICEF κατά της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών.
Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου